Speglar för företagskunder, myndigheter, landsting och kommuner

Kategorier

Nyhetsbrev

Om måttbeställda speglar

På Speglo kan du beställa speglar efter dina egna mått, storlekar och önskemål. Det är en av våra affärsidéer och vi vill göra det lättare att få en spegel som passar där man själv vill, istället för att leta efter färdiga speglar i de få mått som finns i handeln. Vi kan till och med ta fram helt unika och anpassade profiler för företagskunder, alltså utseendet på spegelns list runt om.

Stor variation med måttbeställningar

Vi har flera olika listtyper att välja mellan. Tillsammans med att kunna välja egna mått blir möjligheterna fler för dig. Du behöver inte anpassa din inredning efter färdiga storlekar - nu kan du äntligen få precis som du vill istället. Dessutom har vi stor vana att göra specialjobb till hotell, färjor, skolor och offentliga byggnader till företagskunder.

Inred utan begräsningar

Att kunna välja sitt eget mått på en spegel skapar många möjligheter när man jobbar inom inredning och design. Vanligtvis är man bunden till de färdiga mått och storlekar som finns. Med våra speglar blir alltså valfriheten mycket större och du kan göra dina inredningar och din design mycket mer intressant.

Det är enkelt!

Vi tillhandahåller färdiga mått i webbutiken så att du kan ange din egen bredd och höjd på din spegel. Om det inte skulle räcka, står vi givetvis alltid redo att räkna på din spegel med andra mått och storlekar.