Speglar för företagskunder, myndigheter, landsting och kommuner

Kategorier

Nyhetsbrev

Leveranser och fraktLeveranser och frakt

Alla våra leveranser sker med DHL. Det finns tre olika leveranssätt beroende på paketens storlek och vikt. DHL Stycke och DHL Pall kan inte beräknas automatiskt, varvid vissa beställningar måste beräknas manuellt av oss. Detta gäller normalt större speglar, eller större beställningar.

DHL Servicepoint

Med DHL Servicepoint hämtar du enkelt ut ditt paket hos din ombod. Vi skickas mindre speglar med denna frakttjänst på grund av att speglar är sköra. Det finns ca 1 300 ombud i Sverige och de kan hittas i affärer, kiosker, mataffärer, tobaksbutiker och mycket mer. Priset för att skicka med DHL Servicepoint brukar hamna på mellan 100 till 150kr.

DHL Paket

Om det finns behov att få mindre speglar hemskickade till din dörr, eller om du är företagskund, är DHL Paket den tjänst som används. Kostnaden för detta är ca 100kr högre än med DHL Servicepoint. Tjänsten är för mindre speglar då paketen maskinsorteras. Normalt kostar denna typ av sändning 150 till 250kr.

DHL Stycke

Större speglar som kräver speciall hantering skickas normalt med DHL Stycke. Detta är det säkraste sättet att få hem sina speglar hela då alla dessa paket hanteras separat. Med DHL Stycke får du dina paket hemskickade till dörren eller ut till ditt företag. Vanliga kostnader brukar vara på mellan 350 till 450kr.

DHL Pall

Ibland fionns behov av att skicka spegla på pall. De får då inte vara större än 1,2x2 meter och levereras stående. Är det ett mindre antal kan de ibland skickas liggandes och får då inte vara större än ca 70x110cm (pallmått 80x120cm). Detta är det dyraste alternativet. Vanliga kostnader är på mellan 800 till 1 000kr plus moms.